Kogast

Tehničke karakteristike profesionalne ugostiteljske opreme Kogast temelje na najekonomičniji korištenja energije, ergonomski dizajn, odlična funkcionalnost, osiguranje higijene, HACCP, pouzdanost i visoke kvalitete 24-satni servis Kogast. Ugostiteljska oprema Kogast je dostupan u benzinskim i električnim verzije, uključujući najnaprednije indukcija kuhanje. To je u skladu s načelima HACCP-a ispitan je u skladu sa EN respektivno. IEC standardima.


Kućišta i deblji Gornja ploha sa zaobljenim uglovima i izrađeni su od nehrđajućeg čelika AISI 304. Svi rasponi su opremljeni kontrolnim noge od nehrđajućeg čelika. U skladu 600 pružaju različite vrste neutralnim baza, baza i ohladi električnu peć kao baze.

Uređaji su dizajnirani kao:

 • Električna ploča za kuhanje
 • Plinski štednjak
 • Staklo-keramička ploča
 • Indukcija ploča

Ovisno o vrsti peći može biti opremljen s nehrđajućeg čelika u dimenzijama GN 1/1 u redu 600, GN1½ u skladu 700 i GN 2/1 kada je linija od 900. Vodiči dopuštaju taloženje ladice u tri razine, a kako bi se pojednostavio čišćenje može biti uklonjena. Pećnica vrata su dizajnirani tako da čak i ako je maksimalna radna temperatura u pećnici može savršeno otvaranja i zatvaranja.Stvaranje pećnicu je izvedivo u:

 • Konvencionalna električna pećnica
 • Električni konvekcija pećnica
 • Plinska pećnica


Kućište roštilj ploče izrađene od nehrđajućeg čelika AISI 304. Radna ploča na kojoj se peče hrana napravljena od posebnog gusta i glatka kromiranog čelika ili lijevanog željeza, koji ima visoku toplinsku vodljivost. Kromiranih površina tijekom pečenja, znatno smanjuje mogućnost prianjanja na površinu hrane. Radne ploče su ravne, valovite ili na drugi način u kombinaciji. U skladu 700, nudimo i roštilj s vulkanskih stijena, posebno pogodan za pečenje „odreske” i ribu. Također, gornja površina i pobjegnu pretinac ulja su izrađeni od nehrđajućeg čelika AISI 304. Kada su roštilj ploče 800mm Širina kontrole snage podijeljena u polupansiona. Svi roštilj ploče su opremljene sa reguliranjem noge od nehrđajućeg čelika.

 • Električna roštilj ploča
 • Plinska roštilj ploča

Vanjske površine i Fryer Spremnici su izrađeni od nehrđajućeg čelika AISI 304. Gornja površina i bazen su izrađeni od debljeg materijala i imati za jednostavno održavanje zaobljenim kutovima. Postoje različiti modeli friteze s jednom ili više bazena. U svakom spremniku može biti neovisno jedan o drugom biti postavljena temperatura ulja od 100 do 190 ° C

 • Spremnici koji ima hladnu zonu.
 • Fryer uključuje termalni osigurač
 • Ulje u fritezu linijama 700 i 900 iz praznim bazenima kroz kuglasti ventil izravno u čeličnom spremniku za filtriranje i skladištenje nafte. U slučaju dubokog friteze linije 600 na pražnjenje ventili vezani izlazna cijev, kroz koju se ulje se prenese u prikladnu posudu. Duboka friteza se isporučuje također pokriva i košara s kromiran čelične žice. Za plin friteza linija 700 isporučuju proizvode spremnika za filtriranje i spremanje ulja u fritezu, a ostatak se može naručiti dodatno.
 • Friteza imaju kontrolu noge da reguliraju položaj visine i horizontals.
 • U skladu 600 pružaju različite vrste neutralnim baza, baza i ohladi električnu peć kao baze.
 • Fryer uključuje termalni osigurač

Uređaji su dizajnirani kao:

 • Električna friteza
 • Plinska friteza

Kotlovi su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kućišta, gornja površina s udubljenjima za prikupljanje tekućine i unutrašnjosti spremnika s poklopcem od nehrđajućeg čelika AISI 304. Poklopac je u ravnoteži s proljeća i montiran na kućište pomoću šarke. Dno spremnika je izrađena od nehrđajućeg čelika AiSi316Ti. Grijanje je neizravno, putem pare u duplikatorju (intermedijer prostor), čime se sprječava lijepljenje hrane stijenki spremnika za vrijeme kuhanja. Tlak u duplikatorju regulira sigurnosne ventile i podesi na 0,5 bara. Veličina manometru pokazuje sigurnosni ventil. Kotao ima kuglasti ventil za punjenje vode u umnažanje i ventil za kontroliranje razine vode u duplikatorju. Ispusni ventil i ventil za punjenje vode u spremnik izrađeni su od krom mesinga. Žlijeb za izlijevanje za punjenje vode u spremnik postavljen tako da prilikom zatvaranja poklopca automatski izvlači. Uređaj je opremljen kontrolnim nogu. Osim toga, oni mogu uputiti spremnik izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 304 za tjesteninu i rižu s jednim, dva ili tri dijela.

Uređaji su dizajnirani kao:

 • Električni kuhinjski kutak
 • Plin kuhinjski bojleri

Nagibnog pan karakterizira snažan potporne čelične konstrukcije i kućišta i poklopac izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 304. Poklopac je u ravnoteži s proljeća i montiran na kućište pomoću šarke, koji se nalazi na spremniku. Dizanje spremnika omogućuju navojnog vretena i kotača, koja je izrađena od duroplastike materijala. Stijenke spremnika su izrađene od nehrđajućeg čelika AISI 304, dok je donja je dvoslojna – gornji dio (3 mm) načinjena od nehrđajućeg čelika AiSi316Ti, donji (12 mm), sa specifičnim materijala crijeva, što omogućava vrlo ujednačenu provođenje topline. Cijela Dno spremnika je stoga vrlo ravnomjerno zagrijava. U skladu 700, ima verziju spremnika od lijevanog željeza. Flip pan je opremljen reguliraju nogama.

Uređaji su dizajnirani kao:

 • Električni nagibni pan
 • Plinski nagibni tava

Kuhana tjestenina su izrađeni od nehrđajućeg čelika AISI 304, a koristi se za kuhanje tjestenine, riže ili zelenjave.Omogočajo pripremu velikog broja obroka po satu. Zbog posebne izolacije za minimalan gubitak topline, uređaji su ekonomski učinkoviti. Bazeni od nehrđajućeg čelika sa zaobljenim uglovima, koji omogućuju tjestenine i dalje kuha u čistoj vodi (10 l. Vode / kg tjestenine). Kada je linija 700 se može, ako je potrebno, kroz poseban odvod od površine uklanjaju ili pjena. otopi škrob. Na gornjim površinama također su sušači košaru. Kuhana tjestenina su s vodoopskrbe kljuna, ventil za pražnjenje, te s kontrolnim nogama. U skladu 600, voda spremnik isprazni kroz ventil i priključen na cijev za pražnjenje u prikladnu posudu. U skladu 600 pružaju različite vrste neutralnim baza, baza i ohladi električnu peć kao baze.

Uređaji su dizajnirani kao:

 • Električna kuhala tjestenine
 • Plinska kuhala tjestenine

Električni vodena kupelj izrađeni su od nehrđajućeg čelika AISI 304. Kupke imaju zaobljene rubove i prilagođeni su za umetanje odgovarajućeg gastro (GN) spremnika do visine od 200 mm. U skladu 700 i 900 su opremljeni sa kupelj preljevna cijev, koja je povezana s odvodom. U skladu 600, spremnik za vodu kupelj ispušta kroz ventil i kroz osovinu koja je vezana za prikladnu posudu za točenje. Električni vodenoj kupelji EVK T87 PKupka na linijama 700 i 900 su grijane silikonski grijači koje se lijepe na donju vanjsku površinu dna kupelji. Takva ugradnja grijača lako se čiste bazena, osim grijača ne može lučiti vapnenac. Kada je linija 600, dok je kupka zagrijava grijači od nehrđajućeg čelika, koji su smješteni u unutrašnjosti bazena. Temperatura ili rada grijača je uređeno termostati koji omogućuju namještanje od 30 do 90 ° C temperatura Na razvodne su izgrađena kao LED diode koje pokazuju rad grijača. Osim toga, u aparata izgrađen sigurnosnim termostatom, što isključite strujni krug ako temperatura prelazi gornju granicu (to se događa ako ima premalo vode kupka).

Kupelj voda je opremljen kontrolnim nogu. GN posudama moraju se naručiti dodatno. U skladu 600 pružaju različite vrste neutralne baza, baza i ohladi se na električni pećnice / baza.

Most toplinske blokova KOGAST imaju u odnosu na konvencionalne toplinske blokova niz prednosti:

Svi kontakti između toplinskog bloka i temelj su zaobljeni i zapečaćena. Radna površina toplinski elementi formiraju na takav način da se može očistiti, vrlo lako se temelji i nije moguće oticanje tekućina izlije se u kuhanju. Na taj način sprečavaju nakupljanje prljavštine na nepristupačnim mjestima. S obzirom na izvedbu mosta također može očistiti pod pod toplinskom bloku, koji je u klasičnom izvršenje nije moguće.

Zbog svojih toplinskih svojstava mosta blokovima KOGAST zadovoljavaju stroge propise o higijeni. Cijeli toplinska blok, uključujući potporne konstrukcije, izrađen je od nehrđajućeg čelika. Nosiva konstrukcija je zavarena i osigurava pravilno toplinski blok krutost i stabilnost. Sve potrebno za instalaciju hrane (struja, plin i voda) je zatvoren u oba stupa potpore, te je zaštićen od mogućnosti mlazom vode, što je često čiste podove u kuhinji.

Toplinski blok nalazi se na noseće konstrukcije mosta, koji je priključen na našim prilagođenim u skladu toplinskih elemenata. Svaki toplinski blok je namijenjen za određenog kupca, koja naši dizajneri savjetuju i, koliko god je to tehnički moguće, uzimajući u obzir sve njihove želje i zahtjeve.

Mi termoblok jednostrano i bilateralnu izvedba, dubine od 700 ili 900 mm, u različitim dužinama. Na taj način, mi koristimo najkvalitetnije i provjerene komponente. Što se tiče programa KOGAST 700 i 900 za svaku od toplinskih elemenata bilo moguće izborom energije (struje, plina i kotlova uključujući pare), što osigurava dugoročnu minimalnu operativne troškove. Električna ploča za kuhanje može biti konvencionalni stakleni keramika (uštede energije u usporedbi s konvencionalnim i do 50%) i indukcije (uštede do 85% energije).